Οικογενειακή Ευτυχία Α.Ε.

Οικογενειακή Ευτυχία Α.Ε.

Family Romance, LLC

Π Ρ Ο Σ Ε Χ ΩΣ

 

Στην «Οικογενειακή Ευτυχία Α.Ε.» μπορεί κανείς να νοικιάσει φίλους, followers, ακόμη και συγγενείς, όπως στην περίπτωση της 13χρονης Ίσι που βλέπει τον ιδιοκτήτη της εταιρείας να αντικαθιστά τον αγνοούμενο πατέρα της. Ακούγεται σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας, πρόκειται όμως για μια σύγχρονη αστική πραγματικότητα η οποία ενέπνευσε στον Χέρτζογκ την πιο παράδοξη ταινία μυθοπλασίας που παρέδωσε τα τελευταία χρόνια.

Μέγιστος διανοητής καλλιτέχνης των καιρών μας (και διαχρονικά), ο Χέρτζογκ είναι με ασίγαστους ρυθμούς κοντά μας. Ευτυχώς. Τη φορά αυτή εκ νέου με μια αλλόκοτη φιξιόν. Είμαστε στη σημερινή Ιαπωνία όπου ένα μικρό κορίτσι περιμένει στο πάρκο έναν άνδρα που της αποκαλύπτει πως είναι ο πατέρας της. Την εγκατέλειψε μετά από το πρόωρο διαζύγιο. Η αλήθεια, όπως σύντομα θα μάθουμε, είναι κατάτι διαφορετική. Ο άνδρας είναι στην πραγματικότητα ηθοποιός, υπό την εποπτεία της εταιρείας «Family Romance LLC» που επανδρώνει με ηθοποιούς ρόλους ζωής που οι πραγματικοί ιθύνοντες δεν μπορούν να υποδυθούν.

Ο Χέρτζογκ μεγαλουργεί, διαλύει τα όρια πραγματικότητας-μυθοπλασίας, προτρέπει σε αυτοσχεδιασμούς, κάνει το αδέξιο να φαίνεται επιδέξιο και ξεφεύγει σε μια ανθρωποποίηση (οι ηθοποιοί δένονται στ' αληθεια με τους ανθρώπους που επικοινωνούν) που περιπλέκει επ' άπειρον το συναρπαστικό αυτό έργο. Η.Δ.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Werner Herzog
ΣΕΝΑΡΙΟ: Werner Herzog
ΜΟΥΣΙΚΗ: Ernst Reijseger
ΜΟΝΤΑΖ: Sean Scannell
ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Yuichi Ishii, Mahiro Tanimoto

ΒΕΡΝΕΡ ΧΕΡΤΖΟΓΚ
Θρύλος του σινεμά, πολυπράγμων και πολυβραβευμένος Γερμανός δημιουργός γεννημένος στο Μόναχο το 1942. Έχει στο ενεργητικό του πλήθος ντοκιμαντέρ, μυθοπλασιών και μικρού μήκους ταινιών, μερικές εκ των οποίων συγκαταλέγονται στις επιδραστικότερες δημιουργίες του παγκόσμιου σινεμά του δευτέρου μισού του 20ού αιώνα.

ΦΙΛΜΟΓΡΑΦΙΑ  (ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ)
2019 Family Romance LLC
2010 Cave of Forgotten Dreams
2007 Encounters at the End of the World
2005 Grizzly Man
2000 Invincible
1999 My Best Friend
1987 Cobra Verde
1982 Fitzcarraldo
1979 Nosferatu the Vampyre
1972 Aguirre, the Wrath of God

Additional Info

  • Διάρκεια: 89'
  • Είδος: ΔΡΑΜΑ
  • Σκηνοθεσία: Βέρνερ Χέρτζογκ
  • Ηθοποιοί: Yuichi Ishii,Mahiro Tamimoto

Media

Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για να μπορείτε να ενημερωθείτε άμεσα για τα νέα μας..

Επικοινωνια

Κοδριγκτώνος 21 & Πατησίων 101 (Μετρό Βικτώρια)

Social Media

Ακολουθήστε μας στα social media