4ο Φεστιβάλ Music in Motion

4ο Φεστιβάλ Music in Motion

 

26 και 27 Μαΐου 2018

 

Ώρα έναρξης 21.00

 

 

 

Το φεστιβάλ Music In Motion είναι η μοναδική πλατφόρμα στη χώρα μας που φέρνει σε επαφή καλλιτέχνες του χορού με δημιουργούς σύγχρονης μουσικής, με σκοπό να προκύψουν πρωτότυπες χορογραφίες πάνω σε σημερινά μουσικά έργα. Το φεστιβάλ διοργανώνεται από το 2015 μια φορά το χρόνο, κάθε Μάιο, από το δίκτυο Music Is Network.  Στις τρεις πετυχημένες διοργανώσεις των προηγούμενων ετών συμμετείχαν 31 συνθέτες, 36 χορογράφοι και πάνω από 100 χορευτές.

 

 

Στο 4ο Φεστιβάλ Music In Motion, που θα πραγματοποιηθεί στις 26 και 27 Μαΐου 2018, χωρίζεται σε δύο κατηγορίες: Η πρώτη κατηγορία αφορά χορογραφίες που δημιουργήθηκαν πάνω σε υπάρχουσες μουσικές συνθέσεις και η δεύτερη κατηγορία αφορά κομμάτια μουσικής και κίνησης που θα δημιουργηθούν πάνω σε προϋπάρχουσες χορογραφικές ιδέες ή κομμάτια που θα δημιουργηθούν αυτοσχεδιαστικά στη σκηνή του Τριανόν.

 

Για τη φετινή διοργάνωση του φεστιβάλ, το δίκτυο Music Is Network συνεργάστηκε με τη χορεύτρια/χορογράφο Βιτόρια Κωτσάλου για την επιλογή των χορογράφων, η οποία έγινε μετά από ανοιχτό κάλεσμα για συμμετοχή στο φεστιβάλ.

 

Συμμετέχουν

 

Οι συνθέτες: Μανώλης Εκμεκτσόγλου, Γεωργία Καλοδίκη, Jeff Morris, Νίκος Παναγιωτάκης, Λευτέρης Παπαδημητρίου, Γιώργος Παπουτσής, Γιώργος Πολυχρονάκος, Αλέξης Πορφυριάδης, Γιώργος Χατζημιχελάκης και οι αυτοσχεδιαστές Γιώργος Κοκκινάρης και Γιώργος Μαλεφάκης

Οι χορογράφοι: Μαλβίνα-Νικολέττα Ανδρώνη, Εριφύλη Δαφέρμου, Χρύσα Καλλιάφα, Δέσποινα Κυριακίδη, Χριστίνα-Μαρία Νικολοπούλου, Νάντια Παλαιολόγου, Βασίλης Σκαρμούτσος

και οι ομάδες χορού: Quo Vadis, Luna Park, A-drift, Blossom Threes, Tupetamatu

 

Πληροφορίες

Τόπος διεξαγωγής:Κινηματογράφος Τριανόν(Κοδριγκτώνος 21, Αθήνα 10434)

Ημερομηνίες διεξαγωγής:26 και 27Μαΐου 2018

Ώρα έναρξης:21.00

Εισιτήρια

Ημερήσιο: 10ευρώανονικό)/8ευρώ(φοιτητικό - ανέργων

Διημέρου16 ευρώ (κανονικό)/12 ευρώ(φοιτητικό - ανέργων)

Πληροφορίες/Κρατήσεις θέσεων:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Videos:

Music In Motion: https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=_by10URGQg4

MiM trailer: https://www.youtube.com/watch?v=3In68Tf2LFM&feature=youtu.be

 

Links

Ιστοσελίδα MusiINetwork: https://musicisnetwork.wordpress.com/category/music-in-motion-2018/

 

Fb Page:https://www.facebook.com/musicisnetwork

Fb Event: https://www.facebook.com/events/205645713555849/

Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για να μπορείτε να ενημερωθείτε άμεσα για τα νέα μας..

Επικοινωνια

Κοδριγκτώνος 21 & Πατησίων 101 (Μετρό Βικτώρια)

Social Media

Ακολουθήστε μας στα social media